Politică

BOMBĂ. PSD-iştii îl vor pe Dragnea CANDIDAT LA PREZIDENŢIALE. Detalii de ultimă oră

Publicat de Anca D
Potrivit lui Nicolae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, Liviu Dragnea trebuie să rămână președintele PSD. Mai mult, Dragnea ar trebui să candideze la prezidențialele din 2019.

„Avem un președinte ales, care a câștigat alegerile și considerăm că în continuare trebuie să rămână în fruntea partidului. Un eventual congres nu schimbă nimic. Într-un congres nu putem face alegeri. Am făcut această propunere (n. r. cu privire la necesitataea de a organiza un congres n.r.). Nu există termen. Indiferent de termen, trebuie să stabilim o listă de candidați care să fie analizați”, a precizat Bădălău. Președintele executiv al PSD a adăugat că actualul președinte al Camerei Deputaților poate candida și dacă are o condamnare penală: „În opinia mea, da, Liviu Dragnea are prima șansă. Liviu Dragnea are șanse reale.”
În același timp, Nicolae Bădălau a trimis forului PSD o scrisoare, document intern, ale cărei linii principale ating: democrașia internă – dialogul, tranparența și responsabilitatea, reconstrucția ideologică, social democratizarea militanților PSD și viziunea pentru Europa: “Biroul Permanent National trebuie sa redevina forul de conducere executiva a partidului”, mai arata Badalau in scrisoare, adaugand și două pilde pe înțelesul oricui: “omul potrivit la locul potrivit” și “omul harnic își face iarna car și vara sanie”.

Liviu Dragnea a avut în faț’a jurnaliștilor un răspuns pentru scrisoarea lui Bădălău: “E un docment bun care va fi propus spre adoptare în CEX, la finalul lunii. Ca să vedem cu funcționăm în 2018. Vor mai fi şi alte propuneri”.

Lasa un comentariu