Prima pagina Sport

BOMBA SERII. Gigi Becali se RETRAGE din fotbal după ce Burleanu a câştigat alegerile FRF: Sunt în stare să te ARESTEZE. Document EXPLOZIV

Publicat de Andrei P

Decizie uluitoare luată de Gigi Becali după rezultatul alegerilor de la FRF. Finanţatorul FCSB a anunţat că se retrage definitive din fotbal. Becali a spus că a trimis un document la club prin care renunţă la toate acţiunile de la club.

”Eu am decis să mă retrag din fotbal! Am dat act la club, toate acțiunile mele vor fi preluate de nepoți. Eu nu mai am nicio legătură cu FCSB, așa o să îi spun, ca să nu fac probleme, o să fiu un cimplu suporter. Eu de ce mă retrag? Pentru că sunt în stare să te aresteze. Nu mai am niciun fel de legătură cu Steaua. O să se dea comunicatul meu, rămâne familia mea, fetele mele, nepoții mei. Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență.

Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că a avut sprijin (Burleanu – n.r.) și de la dânșii (n.r. – SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit și de funcție.Uite că și la fotbal vă controlăm. Ca să ne demonstreze că ne controlează în toate domeniile de activitate, uite vă pun și șef la FRF (n.r. – serviciile). Mă retrag, de ce? Că ei pot spune așa, treci la Comisii, te depunctăm. Uite că nu poți, m-am retras. Eu nu mai sunt la Steaua, e familia mea. Nu mai finanțez, nu mai am nicio legătură. Este oficial. M-am retras, ca să pot spune ce vreau eu. Ei vor să pună pumnul în gură.”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

CITEŞTE ŞI:

Codrin Ştefănescu, ATACURI ÎN RAFALĂ după alegerile FRF. Acuzaţii GRAVE

Lasa un comentariu