Prima pagina Vocea Bucurestiului

București, prognoză meteo valabilă până duminică: averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice și o temperatură maximă de 28-30 de grade

Publicat de Grigore Bogdan
ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală, valabila de astazi pana duminica la ora 10:00, cu averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice si o temperatură maximă de 28-30 de grade.

„Vineri, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi spre seară și la începutul nopții, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16-17 grade”, arată Administrația Națională de Meteorologie.

Sâmbătă, vremea va fi caldă dar și în general instabilă. După-amiaza și seara vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, anunță meteorologii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 18 grade.

„Duminică, vremea se va menține caldă și în general instabilă. Vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 18 grade”, mai precizează ANM.

Lasa un comentariu