Actualitate Prima pagina Societate

Bucureştiul se „deşteaptă”. Primăria Capitalei şi Deloitte Consultanţă au semnat un contract pentru elaborarea Strategiei de Smart City

Publicat de Grigore Bogdan
Primăria Capitalei şi compania Deloitte Consultanţă au semnat, astăzi, contractul pentru elaborarea Strategiei de Smart City. Această strategie va fi realizată în termen de cca patru luni de la data emiterii ordinului de începere şi urmează a fi implementată în perioada 2018-2025, informează Digi 24.

Potrivit News.ro., valoarea contractului este de peste 464.000 de lei. Datorita Strategiei Smart City, bucureştenii vor beneficia de infrastructură de transport public şi drumuri adecvate, de servicii de calitate prin infrastructuri moderne, de noi locuri de muncă şi de siguranţă publică, afirma Gabriela Firea.

„Am semnat astăzi contractul pentru elaborarea, în premieră, a unei strategii Smart City extrem de importantă pentru dezvoltarea Bucureştiului, care va aduce capitala României în rândul marilor oraşe europene. Principalul scop al definitivării unei strategii smart este reprezentat de nevoia oraşului de a furniza servicii de cea mai înaltă calitate, atât cetăţenilor săi, cât şi investitorilor, antreprenorilor locali şi turiştilor, prin dezvoltarea tehnologică a oraşului. De asemenea, prin implementarea Strategiei Smart City, bucureştenii vor beneficia de infrastructură de transport public şi drumuri adecvate, servicii de calitate prin infrastructuri moderne, noi locuri de muncă, siguranţă publică, reducerea emisiilor de CO2 şi a poluării”, susţine primarul Capitalei, Gabriela Firea.

sursa foto: https://www.accessmba.com

Lasa un comentariu