Sport

Burleanu a ANGAJAT unul dintre ”dușmanii” lui Lupescu astăzi la FRF

Publicat de Diana F
Răzvan Burleanu se folosește de imaginea foștilor jucători exponențiali de la noi din țară pentru a avea mai multe șanse de a câștiga alegerile la FRF.  Mai exact, a adus pe unul care este un dușman al lui Ionuț Lupescu, din cauza căruia s-a retras de la națională, Mirel Rădoi, 36 de ani, fost antrenor și căpitan la FCSB. Fostul jucător este noul director sportiv al naționalei de tineret a României.

“Fotbalul românesc, la nivel de copii şi juniori, are mult de suferit. Sunt tipul de om căruia îi place să lucreze cu ei şi aş încerca să fac totul pentru a fi alături de ei în fiecare zi pentru a-i ajuta să promoveze la echipele de senori din Liga a II-a sau din Liga I. Cel puţin până în vară voi sta aproape de aceşti copii, chiar dacă şi acum cei de la naţionala de tineret fac o treabă foarte bună.

Isăilă şi staff-ul său au reuşit lucruri foarte bune la naţionala de tineret şi trebuie să continuăm în acest ritm. Trebuie să obţinem calificarea, să promovăm jucători de la U19”, a spus Rădoi la TV Telekom Sport.

Lasa un comentariu