Opinii Prima pagina

C. T. Popescu analizează scrisoarea semnată de trei lideri PSD: „Nu înseamnă renunțarea la vechile năravuri – de a fi un partid-stat, de a lupta împotriva justiției, de a avea o conduită naționalistă excesivă, întărită mult de dl Dragnea, mita pentru populație, clientelismul”

Publicat de Grigore Bogdan
Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, scrisoarea semnată de trei lideri PSD, prin care este cerută demisia președintelui partidului, Liviu Dragnea. Jurnalistul considera ca scrisoarea, prin ce transmite, nu înseamnă  „renunțarea la vechile năravuri” ale partidului  si ca nu este „cu adevărat un document programatic de reformă a PSD”.

„Liviu Dragnea a distrus viața din partid chiar mai mult decât Adrian Năstase, a dorit să obțină puterea absolută. Problemele pe care le are cu justiția, ieșirile lui penibile până la grotesc, cu așa- zișii asasini, cu lovitura de stat, cu aberațiile comise în politica externă – toate îl fac nefolositor în acest moment pentru liderii PSD”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Nu înseamnă renunțarea la vechile năravuri – de a fi un partid-stat, de a lupta împotriva justiției, de a avea o conduită naționalistă excesivă, întărită mult de dl Dragnea, mita pentru populație, clientelismul. Nu văd adcestea dispărând. Aceste năravuri ale PSD nu sunt puse pe tapet și nu se pune problema înlăturării lor”, mai spune jurnalistul.

Lasa un comentariu