Opinii Prima pagina

C. T. Popescu, despre candidații la prezidențiale și alegători: „Să știți că speranța mea este destul de redusă”

Publicat de Grigore Bogdan
Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat candidatii la alegerile prezidentiale de anul acesta, precizand ca nu are pe cine alege. De asemenea, s-a referit si la alegatori, din partea carora asteapta la vot o reactie similara celei din 26 mai, dar „să știți că speranța mea este destul de redusă”

„Nu am la cine să mă uit. M-ați întrebat pe cine să aleg. Păi pe cine să aleg, domnule?” s-a întrebat CTP, într-o intervenție la Digi24.

„Ați văzut ce a făcut marele reprezentant al Opoziției? Că Dăncilă e cum e, am tot zis de ea. Ce-a făcut, domnule, domnul Barna acum? Ce-a făcut, domnule, Barna, opoziție de dreapta ce se pretinde că e acolo, tineri, progresiști… Se apucă să promită reduceri de taxe și impozite preferențial pentru diaspora! Ce este asta? Cum se poate așa ceva? Între altele, ce a făcut în America domnul Barna? A fost acolo? Că eu nici nu știu dacă a fost și s-a întors. A fost? A! E în America! Și nici măcar la meteo n-am auzit ceva acolo, din satelit, să spună ceva, domnule, e Barna prezent! Dvs știți ce a făcut omul ăla acolo? Ceva, cât de cât… Nu! Așa arată! Va să zică dacă Dăncilă e cum e, uite cum este Barna! Dăncilă, cel puțin, s-a făcut de râs. Barna nu reușește nici măcar să ne facă să râdem!”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

„Să îi văd că încă o dată se vor comporta așa cum a fost în 26 mai (la alegerile europarlamentare)”, a explicat CTP. „Dar să știți că speranța mea este destul de redusă”, a adăugat gazetarul și a explicat de ce: „Oameni sunt derutați. Nu se înțelege om cu persoană, nu se clarifică o doctrină, cât de cât, o direcție, ceva, fiecare trage hăis, cea, pentru el. Ce-i cerem noi alegătorului acum? Ce să voteze omul ăsta, în tot ghiveciul ăsta, în halimaua asta, ce să  voteze acolo? Deci, nu pot decât să sper că va rezista acestei campanii electorale alegătorul român”, a conchis CTP la Digi24.

Lasa un comentariu