Opinii Prima pagina

C. T. Popescu face o profeţie sumbră după condamnarea lui Dragnea: „Dragnea va încerca să conducă partidul aidoma mafioţilor, care şi-au condus clanurile din detenţie ani de zile”

Publicat de Grigore Bogdan
Cristian Tudor Popescu a comentat, în cadrul unei emisiuni televizate, viitorul PSD după ce social-democratii au pierdut europarlamentarele și condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Dacă vă veţi uita în timp, veţi constata că PSD, alegeri pe partid sau europarlamentare, nu a pierdut niciodată. A pierdut la preşedinţie, dar la partid a pierdut pentru prima dată. De ce? Pentru că a reuşit să trezească aceste generaţii, oameni tineri, societatea civilă.

În clipa de faţă, Partidul Social Democrat nu mai este în niciun fel social democrat. Dragnea va încerca să conducă partidul aidoma mafioţilor, care şi-au condus clanurile din detenţie ani de zile. Va încerca să îşi menţină puterea asupra partidului. Este un partid naţional socialist ceauşist murdar, nu mai are legătură cu social democraţia. Este un partid destructurat, amorf.

A avut grijă domnul Dragnea, când a plecat în puşcărie, să nu lase niciun bilet, un cuvinţel, instrucţiuni, să desemneze un succesor.”

Lasa un comentariu