Sport

Cadou de sute de mii de euro pentru Simona Halep

Publicat de Diana F
Simona Halep (26 de ani) e pe val de când a devenit numărul 1 mondial. Iar prestația ei de la Roma îi dă speranțe că va mai sta ceva timp pe acest loc care face cinste tuturor românilor. Ea va juca astăzi, nu înainte de 20:30, cu Caroline Garcia, în sferturile de finală ale turneului din capitala Italiei.

Sportiva noastră a ajuns să fie apreciată de foarte multă lume, motiv pentru care a și semnat mai multe contracte de imagine. În afara sponsorului tehnic, care este Nike, campioana noastră are și un angajament cu cei de la Mercedes-Benz. Întotdeauna, Simona a condus mașinile renumitului brand, ceea ce se va întâmpla și de acum înainte. Zilele trecute, Halep a fost înștiințată ca va primi cadou cel mai recent model al colosului auto, este vorba despre Mercedes AMG GT ER Coupe, o mașină sport dedicată campionilor, producție 2018, scrie digisport.ro.

Bolidul, care va intra în posesia Simonei Halep și care este unic în România, costă 190.000 de euro fără TVA. Supermașina atinge viteza maximă de 315 km/h, ajunge la 100 de km/h în 3,2 secunde și are un rezervor de 66 de litri, pe benzină.

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz România în 2017, iar această colaborare îi aduce, anual, câte o supermaşină. Constănţeanca s-a ales până acum cu un Mercedes AMG SL63, anul trecut, după care a primit un model din 2018: AMG C 63 S Cabriolet.

Lasa un comentariu