Politică Prima pagina

Călin Popescu Tăriceanu, ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ după ultimele sondaje

Publicat de Andrei P

Călin Popescu Tăriceanu a reacţionat după ce partidul pe care îl conduce a crescut în toate sondajele de opinie în ultima perioadă. Şeful Senatului a anunţat care va fi obiectivul partidului la viitoarele alegeri.

“Ceea ce urmează este o competiţie, până la alegerile de anul viitor şi la alegerile din anul 2020, în care mi-aş dori foarte mult ca ALDE, care a fost al patrulea partid în alegerile locale şi parlamentare din 2016, să devină al doilea partid. Nu spun să devenim primul partid, sunt realist, ne trebuie consolidarea structurilor teritoriale, dar cred că putem ca din al patrulea partid să devenim al doilea partid, după PSD”, a declarat Tăriceanu în faţa delegaţiilor la Conferinţa de alegeri a ALDE Argeş, scrie agerpres.ro.

Liderul ALDE a precizat că sondajele privind intenţia de vot, realizate în ultimele luni, indică faptul că un astfel de obiectiv este realizabil.

“Nu este un lucru mult prea ambiţios (…), sondajele de opinie pe care le-am analizat în evoluţia cronologică, începând din decembrie (…), ALDE a crescut de la 12-13% şi suntem în momentul de faţă la 15%. E un rezultat care sigur că ne bucură (…), dar ne dă şi o mare responsabilitate. În general, partidele care sunt într-o coaliţie cu un partid mai mare nu cresc. În general, partidele care sunt la guvernare se erodează. Uite că noi, prin această consecvenţă de mesaj şi de atitudine, am reuşit să căpătăm încrederea mai multor alegători”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

CITEŞTE ŞI:

SONDAJ DE OPINIE. Creştere SPECTACULOASĂ ALDE în luna martie. Cât are PSD

Lasa un comentariu