Politică

Călin Popescu Tăriceanu PUNE PICIORUL ÎN PRAG. Ce spune despre cheltuielile senatorilor

Publicat de Andrei P

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre bugetul alocat de Senatul României pentru deplasările sentorilor. Al doilea om în stat spune că aceste deplasări se vor face cu o “oarecare dificultate” pentru că s-a depăşit puţin bugetul alocat pentru astfel de activităţi.

„În fiecare săptămână primim la Biroul permanent o situaţie la zi a cheltuielilor cu deplasările (n.r. – externe ale senatorilor). Până în momentul de faţă hai să spunem că, în mare, suntem în grafic, avem o uşoară depăşire. Dar având în vedere că în timpul anului sunt şi perioadele de vacanţă, când nu sunt deplasări, ne vom încadra în sumele respective cu o anumită dificultate şi punând o serie de constrângeri care, după părerea mea, afectează buna funcţionare a Parlamentului.

Sunt anumite reuniuni politice la care eu particip în străinătate şi văd cum suntem primiţi şi nu mi-ar plăcea deloc ca în momentul în care noi primim oaspeţi străini să facem o figură de ‘săraci ai Europei’. România sigur că nu este una din cele mai bogate ţări din Europa, dar nu e atât de săracă încât să nu îşi poată primi invitaţii la nivelul de protocol pe care ei îl asigură când facem noi vizitele în străinătate”, a afirmat Tăriceanu, conform Agerpres.

CITEŞTE ŞI:

SCANDAL MONSTRU după întâlnirea de la Cotroceni. Viorica Dăncilă, DEZLĂNŢUITĂ la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

Lasa un comentariu