More

  Care sunt bijuteriile potrivite pentru tine daca vrei sa pui in valoare feminitatea?

  Feminitatea poate sa fie exprimata prin multiple gesturi, atitudini sau stari. Este insa important sa ai si anumite elemente de vestimentatie sau accesoriile potrivite pentru a pune in valoare structura feminina. Bijuteriile sunt unele dintre cele mai cunoscute obiecte folosite pentru a accentua frumusetea unei femei. Ele pot sa fie purtate zilnic, iar materialul din care sunt realizate conteaza in modul de intretinere. 

  Poti cumpara bijuterii din argint care pot sa fie purtate de-a lungul anilor. Ele sunt adeseori daruite mai departe membrilor familiei si sunt apreciate pentru frumusetea lor. 

  Iata care sunt bijuteriile potrivite pentru tine daca vrei sa iti pui in valoare feminitatea: 

  Cumpara un lant fin de argint la baza gatului si un pandantiv mic, delicat, care sa puna in valoare decolteul

  Un lant fin, subtire, poate sa fie accesoriul pe care il poti purta zi de zi alaturi de pandantivul delicat care iti va pune in valoare zona gatului si decolteului. Vei putea alege de pe site un mod simplu sau unul care este realizat cu mici detalii. Acest lantisor poate sa fie purtat si ca atare, fara nici un fel de pandantiv. 

  Cerceii lungi pot fi purtati la rochiile elegante, la evenimente speciale

  Atunci cand mergi la evenimente poti sa te bucuri de cercei lungi si de rochii elegante. De asemenea, poti opta pentru a pune un colier masiv, care poate sa fie la baza gatului sau care se poate extinde. Daca doresti sa ai cerceii ca punct principal vizual, atunci poti sa te bucuri de o pereche cu mici pietricele, cu detalii speciale. Vei fi in centrul atentiei pe toata perioada serii la evenimentul sau gala la care participi.

  Un inel de argint subtire purtat pe degetul mic poate pune mana in valoare si poate oferi un aspect special

  Poti pune in valoare feminitatea si cu ajutorul inelelor deosebite. Vei putea sa te bucuri de combinarea mai multor tipuri de inele din argint, simple sau cu model, purtate impreuna pe mai multe degete. Pentru un aspect special si simplu, poti opta pentru a cumpara un inel subtire pe care il poti pune pe degetul mic. Acesta va iesi in evidenta si va pune in evidenta structura mainii, miscarile tale gratioase. 

  Un charm din argint cu simbolurile preferate poate sa fie pus in valoare de stilul tau de imbracaminte

  Pentru a avea permanent cu tine simbolurile preferate, poti opta oricand pentru cumpararea unui charm care sa te reprezinte. Poti sa porti charm-urile pe bratari sau pe lantisor si poti sa le schimbi oricand, in functie de outfit sau de starea pe care o ai. Ele sunt mici si delicate si te pot pune in valoare de fiecare data cand le folosesti. 

  Poarta o brosa eleganta peste taiorul tau preferat

  Taiorul au preferat poate sa fie scos in evidenta prin intermediul unei brose adaugate pe rever sau in alta zona in care consideri ca va fi de folos din punct de vedere vizual. Conteaza stilul brosei si modelul ei. 

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare