Opinii Prima pagina

Cătălin Ivan, ACUZAȚII FĂRĂ PRECEDENT la adresa UDMR „atacarea Bucureștiului cu bani de la Budapesta”

Publicat de Anca D
Cu o zi înaintea primei serii pe care o începe la Antena 3, Cumpănașu, ca președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a lansat vineri un apel prin care solicită „TUTUROR EUROPARLAMENTARILOR SPRIJIN PENTRU INITIATIVA CNMR DE DESFIINTARE A UDMR,PCM,PPMT CA STRUCTURI POLITICE”.

Unul dintre europarlamentarii care a răspuns imediat la apelul lui Cumpănașu este Cătălin Ivan, printr-o postare pe FB:
„O initiativa (…) pe care o aplaud si o sustin cu toata convingerea.
UDMR se afla in afara Constitutiei prin faptul ca primeste direct si indirect fonduri de la un guvern strain pentru a urmari o agenda facuta la Budapesta, dar incalca si legea partidelor politice bucurandu-se de toate privilegiile si drepturile formatiunilor politice, dar fiind de fapt un ONG creat pe criterii etnice.
UDMR a devenit o formatiune nefrecventabila pentru absolut toti cei din clasa politica romaneasca in momentul in care si-a pus semnatura alaturi de celelalte doua partide extremiste maghiare, sub coordonarea trimisului de la Budapesta.
Cred ca nu exista decat o singura solutie, si anume desfiintarea UDMR si infiintarea unui partid politic, pe legea partidelor politice, sub obligatia de a respecta Constitutia Romaniei, cu oameni care urmaresc dezvoltarea regiunii Harghita-Covasna-Mures pentru romani si maghiari deopotriva, dar in niciun caz segregarea pe criteri etnice, alimenatarea urii intre etnii si atacarea Bucurestiului cu bani de la Budapesta.
Ii felicit pe cei de la CNMR, bravo lor, si-i sustin cu tot ce pot. Iar la Bruxelles pot sa-i ajut mult”, a publicat europarlamentarul Cătălin Ivan.

CITEȘTE ȘI

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. Cumpănașu “discuții dure și influențe din afara Realității TV au determinat plecarea mea”

Lasa un comentariu