Justitie Prima pagina

Cazul Caracal / Tonel Pop continuă șirul de acuzații: „Procurorii au toate informațiile și nu vor să le deschidă, să ne spună tuturor ce este acolo”

Publicat de Grigore Bogdan
Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, continuă șirul de acuzații, de aceasta data la adresa procurorilor care cercetează casa lui Gheorghe Dincă, si despre care spune ca ascund informații. Pop lanseaza un apel catre jurnaliști și societate, pe care ii invita să facă presiuni asupra procurorilor pentru a comunica public informatiile pe care le detin.

”Este un joc de-a v-ați ascunselea între mine, presă și procurori. Ei încearcă să nu aflăm prea multe, ne ascund informațiile. Nici eu nu primesc informații, pe dumneavoastră vă țin beznă, vă oferă doar ce informații vor ei.

Cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune să scoată cât mai repede datele din acele telefoane. Să vină Parchetul să ne spună, dacă se poate, ce este în acele date de stocare. Problema este că au copiat acele informații, dar nu ne arată ce este acolo. Ei au pus batista pe țambal! Procurorii au toate informațiile și nu vor să le deschidă, să ne spună tuturor ce este acolo. Nu ni se spune ce este în acele telefoane și trebuie să aflăm.

Este vorba despre un aparat de fotografiat extrem de performant. Este clar că numai un pasionat de fotografie investește atâția bani într-un astfel de aparat.”, a spus Tonel Pop.

sursa foto: https://stirileprotv.ro

Lasa un comentariu