Justitie Prima pagina

Cazul Caracal / Av. Tonel Pop, despre reconstituirea dispariției Luizei: „Dacă Dincă este învățat ce să spună, atunci reconstituirea nu este benefică”

Publicat de Grigore Bogdan
Avocatul familiei Luizei Melencu trage un semnal de alarma privind reconstituirea dispariției Luizei, precizand ca informatiile care se pot obtine pot fi benefice, daca reconstituirea este facuta corect sau dimpotriva, eronate, daca Dinca este invatat ce „sa spuna”.

Tonel Pop mai spune că anchetatorii pot folosi informațiie obținute din aceasta reconstituire doar dacă Gheorghe Dincă este sincer cu ei.

„Dacă reconstituirea va fi făcută în mod corect, este foarte bine că e facută. Dacă Dincă este învățat ce să spună și cum să spună din mai multe variante pe care le are, atunci reconstituirea nu este benefică”, a declarat Tonel Pop.

Bunicul Luizei considera ca Gheorghe Dinca este vinovat doar pentru rapirea nepoatei sale.

„Tot timpul am sperat că după acea revoluție vom avea o țară ca afară. Ne-au mințit, nu au fost în stare să facă nimic bun. Domnul Dincă nu are nicio emoție. Știe că pentru el aceste reconstituiri nu au nicio semnificație. De la început am avut garanția că aici se joacă un teatru ieftin, de când am mers la Coșoveni, la acei milițieni”, a declarat bunicul Luizei.

„Lui Gheorghe Dincă nu am ce să îi reproșez. Poate doar că a răpit-o, dar în rest el nu are nicio vină. Cei care nu își fac treaba sunt vinovați. Milițienii sunt principalii vinovați și procurorii care nu și-au făcut datoria”, a mai adăugat bunicul Luizei.

Lasa un comentariu