Sanatate Utile

Ce beneficii magice are mierea în amestec cu scorțișoara

Publicat de Diana F
Amestecul de miere și scorțișoară este unul cu adevărat miraculos. Cel mai sănătos medicament natural, mierea a fost folosită timp de milenii pe întreaga planetă. Nu are efecte secundare astfel că poate fi utilizată de oricine.

În mod surprinzător, mierea poate fi consumată în mod moderat şi de cei care suferă de diabet. Cu toate acestea, atunci când este combinată cu scorțișoară, beneficiile sale sunt chiar mai mari:

Ajută sistemul imunitar – Consumul regulat al acestei combinații stimulează sistemul imunitar și îl protejează de viruși și bacterii. S-a constatat că mierea este bogată în fier și multe vitamine, astfel încât utilizarea sa fortifică globule albe din sânge și astfel previne atacurile virale și bacteriene.

Reduce colesterolul – cercetările au arătat că un amestec de 2 linguri de miere și 3 lingurițe de scorțișoară pudră adăugate în 300 ml apă sau ceai poate reduce nivelul colesterolului cu până la 10% în doar cateva ore.

Ameliorează simptomele de răceală- o lingură de miere amestecată cu ¼ lingură de scortişoara pe zi , timp de trei zile poate ameliora simptomele de răceala severă; desfundă sinusurile şi trateaza chiar şi tusea cronică.

Citește și:

GHID Ce poți să faci 24 de ore în Dubai

Lasa un comentariu