Panorama

Ce competiție devine cea mai populară din lume

Publicat de Diana F
Nu v-ați fi gândit care este printre cele mai populare întreceri sportive din lume. Una dintre cele mai bizare, dar şi distractive competiţii devine tot mai populară. Campionatul Marii Britanii la cărat nevasta în spate a adunat aproxiamtiv 30 de cupluri, care s-au întrecut pe o distanţă de 300 de metri pe un traseu cu obstacole.

Concursul s-a dovedit o încercare grea nu numai pentru bărbaţi, dar şi pentru partenerele acestora, care au fost nevoite să stea într-o poziţie neobişnuită. Întrecerea desfăşurată în oraşul Dorking a fost câştigată de cuplul Chris Hepworth şi Tanisha Prince. Cei doi au parcurs distanţa într-un timp record, un minut şi 37 de secunde. Câştigători s-au ales cu marele premiu, un butoi cu bere.

„Am crezut că pe dealuri va fi foarte greu şi din acest motiv am început încet. La coborâre am accelerat. A fost foarte alunecos la ultimul obstacol cu fân. De asta am căzut chiar la finiş, după cum aţi putut vedea. În general a fost bine”, a spus Chris Hepworth, învingător. Învingătorii se pot pregăti de Campionatul Mondial de cărat neveste în spate. Competiţia se va desfăşura peste câteva luni în Finlanda.

Lasa un comentariu