Politică Prima pagina

Ce crede Băsescu despre fotografia în care apar Liviu Dragnea, George Maior și Florian Coldea: „Astea sunt de la nişte evenimente şi, sigur, sunt de discutat doar aspectele morale, pentru că nu e nimic ilegal”

Publicat de Grigore Bogdan
Traian Băsescu a declarat că fotografia publicată de Victor Ponta, în care apar Liviu Dragnea, George Maior și Florian Coldea, a fost făcută, cel mai probabil, la un eveniment, iar legat de aceasta ar fi de discutat „doar aspectele morale”. Fostul presedinte s-a mai referit la alte intalniri, mult mai interesante, care aveau loc de doua ori pe saptamana – dupa cum spunea Ghita – la care participau George Maior, Coldea, Dragnea, Ponta, Dîncu, Kovesi.

„Aceste fotografii sunt clar de la niște evenimente, ba o zi, ba alta. Foarte interesant (…) acele întâlniri care se produceau de două ori pe săptămână, după cum ne spunea Sebastian Ghiţă, şi nu a fost contestat de nimeni. La acestea participau George Maior, Coldea, Dragnea, Ponta, Dîncu, Kovesi. Alea sunt importante. Sebastian Ghiţă a declarat că se întâlneau de 2 ori pe săptămână la K2, T14. Alea sunt importante. Astea sunt de la nişte evenimente şi, sigur, sunt de discutat doar aspectele morale, pentru că nu e nimic ilegal”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Fostul preşedinte considera că la acesle întâlniri se pregătea, cel mai probabil, strategia de după terminarea mandatului său de preşedinte.

„Au pregătit preluarea şi rămânerea pe funcţii. Asta au pregătit din 2012 până la terminarea mandatului”, a mai adăugat fostul președinte.

Lasa un comentariu