Politică Prima pagina

Ce părere are Orban despre numirea lui Greblă la SGG: „Nu putem să credem că numirea sa este întâmplătoare şi nu are legătură cu ordonanţa privind amnistia şi graţierea”

Publicat de andreipopa
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL de astazi de la Parlament, că nu consideră întâmplătoare numirea fostului judecător al CCR, Toni Greblă, la conducerea Secretariatului General al Guvernului. In opinia liberalului,  această numire are legătură cu Ordonanţa de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

„Am luat în dezbatere poziţia PNL privitoare la noua tentativă a PSD de emiterea unei ordonanţe privind amnistia şi graţieirea. Nu putem să trecem cu vederea că a fost numit la Secretariatul General al Guvernului domnul Toni Greblă, cunoscut pentru problemele în justiţie, încă din perioada când era judecător al CCR. Nu putem să credem că numirea sa este întâmplătoare şi nu are legătură cu ordonanţa privind amnistia şi graţierea”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL care a a avut loc luni la Parlament.

sursa foto: https://www.antena3.ro

Lasa un comentariu