Sport

Ce spune antrenorul Serenei Williams despre Halep

Publicat de Diana F
Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a analizat-o pe Simona Halep, înainte de debutul ei la ediția din 2018 a turneului de la Roland Garros, care va avea loc astăzi de la ora 19:00, cu Alison Riske.

„Simona Halep este locul 1 WTA, dar încă nu a câștigat un turneu de Grand Slam. A jucat trei finale, dar cea pierdută anul trecut a fost, probabil, cea mai dureroasă. Simona a pierdut deși a condus și a avut trei șanse de a conduce cu dublu break. Deși a condus în majoritatea partidei, Simona nu a părut niciodată în control. Mai ales din cauza serviciului modest. În acea zi, primul serviciu a avut o viteză medie de 144 km/h. Și nu a avut niciun plasament foarte bun al serviciului, permițându-i lui Ostapenko să preia controlul.

Din cauza serviciului slab, Halep nu a putut sta foarte aproape de linia de fund. Ea a lovit în medie de la 1,77 metri distanță de linia de fund. Totuși există o îmbunătățire. În semifinala de la Australian Open cu Angelique Kerber, a lovit în medie de la 45 de centrimetri de linia de fund.

Fiecare campion, când e la un pas de victorie, simte apariția emoțiilor. În acest moment te bazezi pe primul serviciu. Din păcate, serviciul Simonei nu este la cel mai înalt nivel. În finala de anul trecut nu a dat niciun as. Ca să câștige primul Grand Slam, Simona Halep trebuie să fie mai îndrăzneață. Dar pare că lucrează din greu la asta”, a declarat Patrick Mouratoglou la Eurosport.

Lasa un comentariu