Prima pagina Sport

Ce spune Halep despre Rybarikova și pe cine vrea să evite în faza superioară a competiției

Publicat de Grigore Bogdan
Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a ajuns miercuri seara în sferturi la Stuttgart, reușind să o învingă pe Magdalena Rybarikova (18 WTA), cu scorul 4-6, 6-2, 6-3.

„Adversara a jucat foarte bine în primul set, întotdeauna e greu să joci împotriva ei. Am vrut să forțez mai mult pe reverul ei și să nu mai ratez, așa cum s-a întâmplat la finalul setului secund. Apoi mi-am găsit ritmul și am stat în joc punct cu punct.

Am încercat să mențin schimburile mai lungi, simțind că joc un tenis mai bun și sunt mai puternică dacă meciul ajunge în decisiv.  Nu mi-e teamă să stau în schimburile lungi, de asta îmi place zgura. Aici e foarte alunecoasă, în primul set am simțit asta la musculatură, dar nu am vrut să mă opresc. Nu m-am gândit la accidentare și am continuat să joc”, a declarat Simona Halep, la interviul acordat pe teren la finalul meciului.

Halep a declarat în cadrul conferinței de presă, după victoria in fata Magdalenei Rybarikova, care este jucatoarea impotriva căreia n-ar vrea sa joace in faza imediat superioară competiției.

„Sper că în turul următor să nu o întâlnesc din nou pe Siegemund pentru că ar fi al treilea an la rând când s-ar întâmpla asta”, a spus Simona la conferința de presă.

Lasa un comentariu