Sport

Ce trebuie să facă Simona să rămână numărul 1 în clasamentul WTA

Publicat de Diana F
Simona Halep și-a încheiat astăzi aventura la Madrid după ce a fost învinsă de Karolina Pliskova (Cehia, locul 6 WTA) în sferturile de finală ale turneului din capitala Spaniei, scor 6-4, 6-3.

„Mă simt uimitor, pentru că pierdusem ultimele meciuri cu ea. Jocul mi-a mers, mi-au intrat loviturile şi chiar şi serviciul a mers bine. Nu credeam că o s-o bat. Mă simt bine, a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele din acest an. M-am pregătit pentru sezonul de zgură şi asta se vede, sunt în semifinale aici şi am şi un titlu deja câştigat. Mă simt încrezătoare şi abia aştept partida din semifinale”, a zis Pliskova la finalul meciului.

Ce trebuie să facă Simona ca să rămână numărul 1 în clasamentul WTA

Simona Halep trebuie să apere cele 585 de puncte obținute după finala pierdută anul trecut la Roma. Caroline Wozniacki nu a participat în 2017 la Open-ul italian și nu are nimic de protejat. Calculele sunt complicate, dar au o certitudine: dacă Wozniacki nu e eliminată din primul tur, Simona Halep trebuie să ajungă cel puțin în semifinale pentru a-și păstra poziția de lider. Turneul WTA de la Roma se desfășoară în perioada 14-22 mai.

Lasa un comentariu