Politică Prima pagina

CEx al PSD are pe ordinea de zi remanierea a opt ministere

Publicat de Grigore Bogdan
De la ora 12.00, are loc la Parlament CEx al PSD. Viorica Dăncilă a declarat că una dintre temele abordate va fi remanierea care vizează opt ministere. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, de asemenea, că ALDE îl va înlocui pe Teodor Meleşcanu de la MAE, informeaza Mediafax.

Presedintele PSD, Viorica Dăncilă, a mai anunţat că vor fi făcute propuneri şi pentru funcţiile de vicepremieri conduse interimar de Ana Birchall şi Eugen Teodorovici.

Potrivit surselor, o schimbare ar putea fi făcută la ministerul Educaţiei, condus de Ecaterina Andronescu. Alte ministere vizate sunt: Dezvoltarea, unde este Daniel Suciu, care este şi vicepremier, Internele – Carmen Dan, Transporturile – Răzvan Cuc şi Agricultura – Petre Daea.

Actualul secretar de stat Dumitru Daniel Botănoiu sau deputatul PSD Valeriu Steriu ar putea reprezenta o alternativa pentru portofoliul Agricultură.

Senatorul Nicolae Moga este luat în calcul de PSD ca să facă parte din Cabinetul Dăncilă, posibil la Dezvoltare sau Turism, au explicat sursele menţionate.

Secretarul general al PSD Mihai Fifor ar vrea şi el o funcţie în Guvern, au adăugat sursele social-democrate, indiferent de minister.

Lasa un comentariu