Politică Prima pagina

CEx al PSD se amână cu o săptămână. Codrin Ştefănescu: „Motivul amânării este că domnul Tudorel Toader urmează să iasă cu documentul din mapa profesională şi o să fie scandalul cât Munţii Carpaţi”

Publicat de Grigore Bogdan
Codrin Ştefănescu a anunţat, la un post tv, că CEx al PSD s-a amânat cu o săptămână. Secretarul general adjunct al PSD a motivat această decizie prin faptul că Tudorel Toader urmează sa dezvăluie dosarul de candidat al procurorului general, Augustin Lazăr.

„Motivul amânării este că domnul Tudorel Toader urmează să iasă cu documentul din mapa profesională şi o să fie scandalul cât Munţii Carpaţi. De şapte zile, Iohannis tace. Cioloş tace şi Prună nu-şi mai aduce aminte de nimic. Iar opinia publică este extrem de interesată de acest lucru, pentru că nouă ni s-a spus mereu că suntem un partid de penali, «ciuma roşie», şi că preşedintele Iohannis nu a fost niciodată cercetat penal şi nu există niciun document în sensul ăsta, ca să aflăm că de fapt a fost cercetat în nouă dosare care au fost clasate pe vremea când domnul Lazăr era şef acolo. Și, mai mult, unul din ele, probabil mai complicat, a fost trecut şi în mapa lui profesională în momentul în care a candidat alături de Codruţ Olaru şi Oana Schmidt Hăineală pentru funcţia de Procuror General al România. Aceste aspecte care vor fi dezvăluite în public de către părţile implicate este un subiect extrem de important pentru români şi atunci am luat această hotărâre de a amâna discuţia noastră internă”, a declarat Ştefănescu, într-o intervenție la Antena 3.

Lasa un comentariu