Politică Prima pagina

Cioloș promite schimbări dacă va ajunge la guvernare: „Vom reveni la o legislație care să asigure independența justiției și intenționăm să venim chiar și cu modificări în Constituție”

Publicat de Grigore Bogdan
Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a declarat ca alianța USR+PLUS intentioneaza, daca va ajunge la putere, să corecteze actualele erori făcute de actuala putere la legile justiției și chiar să modifice Constituția.

„Noi, când vom ajunge la guvernare, ne vom asigura că greșelile care au fost făcute, modificările nocive care au fost făcute la legile justiției vor fi corectate și vom reveni la o legislație care să asigure independența justiției și mai mult, intenționăm să venim chiar și cu modificări în Constituție care să nu mai permită ministrului justiției să se amestece în problemele justiției sau să intimideze lucrătorii din justiție, din instituțiile din justiție”, a afirmat liderul PLUS.

„Eu cred că există un stat român, care trebuie să fie modern, care să se bazeze pe o administrație profesionistă și care trebuie să aibă în frunte oameni competenți, cinstiți, curați. Nu condamnați penali”, a punctat fostul premier.

Lasa un comentariu