Politică Prima pagina

Cîțu, acuzații la adresa lui Teodorovici și Dăncilă privind cumpărarea Băncii Românești de către Exim Bank: „Afacerea” anului – statul român supralicitează pentru o bancă cu pierderi. Asta fac Dăncilă și animalul ei de companie”

Publicat de Grigore Bogdan
Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, scrie pe pagina personala de facebook că se impune investigarea tranzacției prin care Exim Bank cumpără Banca Românească, precizand că ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, ar trebui cercetat pentru acordarea unui ajutor de stat mascat.

“Afacerea” anului – statul roman supraliciteaza pentru o banca cu pierderi.

Cand nu dai banii tai este normal sa-ti bati joc de ei. Asta fac Dancila si animalul ei de companiei. Au dat o groaza de bani pe o banca care are pierderi.

Nici ministerul finantelor si nici Exim Bank nu au publicat inca detaliile tranzactiei prin care statul mai cumpara o banca. Nu-i ajungeau cele pe care deja le administra prost.

ZF spune ca pretul tranzactiei prin care Exim Bank a cumparat Banca Romaneasca este de 310 milioane euro.

Bani pe care Exim Bank nu-i are dar i-a imprumutat.

DAR

Uitati BOMBA aici.

In 2018 Banca Romaneasca a avut PIERDERI de 110 milione euro (sursa ZF).

Pe scurt- 310 milioane euro + dobanda bani publici pentru PIERDERI de 110 milione euro. Asta e marea tranzactie.

Ce castigi tu personal Teodorovici cumparand cu bani publici o banca pe pierdere? (asta ar trebui sa-l intrebe institutiile statului daca nu ar fi ocupate cu hartuirea opozitiei politice)”, scrie Florin Cîțu.

Comisia Europeana ar trebui sa se uite la tranzactie si sa vada daca nu reprezinta AJUTOR de STAT.

Consiliul Concurentei? Curtea de Conturi? DIICOT?

Lasa un comentariu