Prima pagina Sport

Coincidență sau sfârșitul unei generații?! Tristețe pentru Barcelona

Publicat de Grigore Bogdan
După 4-1 in tur, in Spania, Barcelona a pierdut aseară returul cu 3-0 pe Olimpico, in fața AS Roma. Curios sau coincidența este că infrangerea suferită in Italia marchează al treilea an cu eșec consecutiv pentru catalani, care sunt eliminați in aceeași etapă a competitiei, respectiv sferturile de finală din Liga Campionilor. Sezonul trecut au fost eliminați de Juventus Torino, iar in urmă cu doi ani de Athletico Madrid.

La finalul partidei, antrenorul Barcelonei a făcut o analiză a meciului:

„Ne-am complicat foarte mult și a fost foarte dificil să jucăm. Totul a mers în favoarea lor. Am început bine,  dar am fost surprinși de presiunea exercitată de adversară. Roma a jucat puternic, agresiv. A trebuit să întâmpinăm multe dificultăți.

Sezoanele sunt lungi, iar triumful într-o competiție este extrem de dificil de parcurs. Toată lumea e dezamăgită, dar acesta este fotbalul: uneori ești fericit, alteori nu.

Oamenii sunt afectați, dar trebuie să ne revenim și să luptăm pentru că avem încă două competiții în față pe care trebuie să le câștigăm”, a spus Valverde la finalul meciului.

Lasa un comentariu