Politică Prima pagina

Comisia de la Veneţia va discuta, astăzi, cu reprezentanţi ai Parlamentului pe tema modificării legilor Justiţiei

Publicat de Grigore Bogdan
Comisia de la Veneţia va discuta, astăzi, cu reprezentanţi ai Parlamentului pe tema modificării legilor Justiţiei. Echipa Comisiei de la Veneţia a avut întrevederi miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader.

Florin Iordache, Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, a precizat că delegaţia Comisiei de la Veneţia va discuta cu reprezentanţi ai Parlamentului despre ordonanţele de urgenţă care au modificat legile justiţiei, pentru că PNL, USR şi Klaus Iohannis a transmis că se întâmplă „grozăvii” cu legile justiţiei.

„Punctul meu de vedere va fi aşa: ei nu sunt Dumnezei. Vin să se informeze, vin să facă anumite recomandări, dar România până la urmă este stat suveran. Până la urmă nişte experţi de oriunde în lume, că ştiu de unde vin, ce poate să îi spună Parlamentului României? Să se oprească din legiferare? Poate să îmi spună mie cineva că nu pot legifera în concordanţă cu Constituţia României?”, a afirmat Florin Iordache, miercuri seară la Realitatea TV.

Lasa un comentariu