Politică Prima pagina

Concluziile şedinței CEx a PSD: Congres pe 29 iunie, Şerban Nicolae candidează la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă va candida pentru şefia partidului

Publicat de Grigore Bogdan
Comitetul Executiv al PSD s-a reunit astăzi pentru a discuta despre Congresul din 29 iunie, care va avea loc la Sala Palatului.

Principalele decizii care s-au luat:

  • organizarea unui Congres pe 29 iunie
  • candidatura pentru funcția de președinte al partidului să nu fie condiționată de susținerea unei filiale, iar termenul limită de depunere a candidaturilor este de 27 iunie.

De asemenea, decizia privind alegerile prezidențiale să fie luată în cadrul altui Congres, în luna iulie.

„A fost un CEx în care fiecare colegă și coleg a avut posibilitatea să își spună propria opinie. Trebuie să îi ascultăm pe toți, votul va decide direcția pe care o vom urma”, a adăugat ea.

”Sunt hotărâtă să candidez (la șefia partidului – n.r.) pentru că cred că pot să aduc echilibru, o abordare care să unească organizațiile PSD, să dăm un impuls și să ne mobilizăm pentru alegerile prezidențiale. Nu voi merge cu o echipă. Această abordare mi s-ar părea incorectă față de toate colegele și toți colegii mei. Lista este deschisă” a declarat premierul.

Lasa un comentariu