Politică Prima pagina

CONFLICT PE FAȚĂ. Premierul e tranșant și vrea autonomie iar Dragnea arată spre ALDE

Publicat de Anca D
După un Comitet Executiv Național a cărui derulare a durat ore bune, Liviu Dragnea a dat răspunsuri foarte scurte jurnaliștilor.

În esență, azi, a comunicat Liviu Dragnea, s-au dezbătut două subiecte: ”Propunerea noastră la Ministerul Apelor și Pădurilor e senatorul Ioan Deneș, iar următorul CEX se va organiza 29-31 ianuarie, la Iași, unde se va face și întâlnirea celor două grupuri parlamentare. Pentru asta ne-am întâlnit, ca să discutăm la CEX.”, a declarat Liviu Dragnea.
Dacă sunt tensiuni între actualul premier, Mihai Tudose și liderul PSD, una dintre declarațiile lui Liviu Dragnea este complet diferită de cea a prim ministrului: “Ceea ce s-a discutat astăzi este că, de fapt, vom face o discuție poate la CEx-ul următor. Trebuie să discutăm și cu partenerii de la ALDE, pentru că o restructurare a guvernului necesită un vot în Parlament”
Întrebat dacă s-a discutat în ședința PSD de azi despre o evaluare a miniștrilor, Dragnea a răspuns: „Pentru o analiză a miniștrilor e o nevoie de o perioadă mai lungă (…) Nu putem intra În parlament fără girul politic al fiecărui partid in parte, PSD și ALDE și pe urmă al coaliției.”.

Lasa un comentariu