Politică Prima pagina

CONTRAATAC! Liviu Dragnea îi răspunde ACID președintelui Iohannis: “Orice acțiune internă, externă pe care o face guvernul și nu e pe placul președintelui e atacată, subminată, chiar sabotată”

Publicat de Grigore Bogdan
Liderul PSD Liviu Dragnea i-a răspuns dur președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a ironizat-o pe Viorica Dăncilă, despre care a spus că „nu a înțeles” ce s-a vorbit la Vatican și că a interpretat eronat că Papa Francisc ar urma să vină în România în 2019.

„În legătură cu ultima amenințare a președintelui Iohannis la adresa premierului, e continuarea unui plan, a unui set de acțiuni ale președintelui Iohannis îndreptate împotriva guvernului. Orice acțiune internă, externă pe care o face guvernul și nu e pe placul președintelui e atacată, subminată, chiar sabotată. Și în cazul Israel, și în cazul vizitei de la Vatican și în cazul minciunilor despre rezervele econonomiei. Președintele subminează România.

În 2015, președintele României a insistat și a făcut presiuni ca premierul Ponta să își dea demisia, amintiți-vă că a spus că a fost nevoie să moară oameni ca să apară acea demisie, acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic și ne punem întrebarea legitimă, cu această nouă campanie de insistență a demisiei lui Đăncilă, ce ne mai pregătesc Iohannis și ai lui pentru a obține această demisie”, a declarat Liviu Dragnea.

sursa foto: romaniatv.net

Lasa un comentariu