Politică Prima pagina

Convulsii în PNL. Viorel Cataramă atacă: „Consecințele le vom suporta cu toții, deși vinovat nu este decât președintele, întrucât de mai multă vreme partidul este condus pe persoana fizică Ludovic Orban”

Publicat de Grigore Bogdan
Viorel Cataramă a comentat, pentru MEDIAFAX, rezultatul referendumului spunand că „marii perdanți sunt PSD/ALDE și PNL,”  iar partidul pe care-l reprezinta este condus pe persoana fizică Ludovic Orban.

„Poporul român a boicotat referendumul din weekend-ul recent încheiat; marii perdanți sunt PSD/ALDE și PNL, partide care au cerut cetățenilor să se prezinte la vot. Pentru liberali, acest eșec conturează tot mai clar posibilitatea, pe care am semnalat-o deja în mai multe rânduri, că partidul să nu se claseze în primele două locuri la alegerile europarlamentare și, pe cale de consecință, sa nu-și poată propulsa candidatul în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2019. Asta este adevărata dramă care ne pândește!”, spune Viorel Cataramă, prim-vicepreședinte PNL Sector 2.

„Iar consecințele le vom suporta cu toții, deși vinovat nu este decât președintele, întrucât de mai multă vreme partidul este condus pe persoana fizică Ludovic Orban. În acest context nemulțumirea unor colegi este întemeiată, trebuie urgent discutată ideologia partidului, stabilite măsuri alternative la guvernarea socialistă și, nu în ultimul rând trebuie aleasă o nouă conducere; și asta, până nu este prea târziu! Și încă ceva: Să învățăm că a spune oamenilor ceea ce credem noi că vor ei să audă si nu ceea ce gândim este o greșeală uriașă care se plătește scump!”, a mai spus Cataramă.

sursa foto: https://www.antena3.ro

Lasa un comentariu