Prima pagina Sport

Cornel Dinu îl DESFIINŢEAZĂ pe Nicolae Dică

Publicat de Grigore Bogdan
Cornel Dinu a comentat, la un post TV, partida Poli Iaşi – FCSB, caracterizându-i pe roş-albaştri ca o echipă care-şi bate joc de fotbal şi care compromite acest sport. Dică este radiografiat foarte aspru, Dinu reamintind că este un antrenor fără licenţă, deci fără cunoştinte în domeniu, din partea căruia n-ai cum să ai pretenţii de performanţă. In aceeaşi măsură, este ironizat un alt antrenor debutant in liga 1, fostul dinamovist Adrian Mutu, care în opinia lui Cornel Dinu, ca şi Dică, mai bine s-ar lăsa de antrenorat cât mai are timp.

”Merită încercată chiar o poezea: Mutulică şi cu Dică antrenează toţi în ligă. Am ajuns şi la chestia asta. Ei n-au licenţe, n-au nimic şi tot sunt antrenori peste noapte. Mutu a debutat acuma… Dar la ce te aşteptai la Dică? Mari cunoştinţe?

Dică spunea că acum 25 de ani se întâmplau fel de fel de lucruri, chipurile, nelalocul lor. Nu, măi Dică, acum 25 de ani se juca fotbal, mă! Ceea ce voi nu jucaţi, vă bateţi joc. Ce faceţi voi seamănă a fotbal. Domnilor, lăsaţi-vă cât mai aveţi timp, compromiteţi sportul ăsta”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport 1.

Lasa un comentariu