Utile

Cosmetice pe care nu ar trebui să le folosești zilnic

Publicat de A P
Nu este ușor să descoperi acele produse cosmetice care să te mulțumească pe deplin. Dar și când le găsești, ai putea fi tentată să le folosești zi de zi.

Balsamul tratament pentru buze
Balsamul de buze special conceput pentru buzele uscate conține substanțe care tratează și îngrijește pielea uscată.
Dar este o greșeală să îl folosești prea des. Buzele tale vor deveni dependente de hidratarea oferită din exterior, astfel că pielea se va usca mult mai repede atunci când oprești aplicarea. Folosește balsamul numai atunci când buzele tale sunt crăpate și evită să aplici zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi.

Baza pentru machiaj

Primerul sau baza pentru machiaj este soluția ideală care îți permite să uniformizezi perfect fondul de ten pe piele. De asemenea, contribuie la o mai bună fixare a fardurilor pe piele, ceea ce face machiajul mult mai rezistent. Dar nu este o idee prea bună să folosești o bază pentru machiaj în fiecare zi. Aceste produse conțin de obicei silicon, substanță care îți blochează porii și care poate duce la apariția acneei sau a punctelor negre. Folosește primerul pentru ocazii speciale și ai grijă să te dechiezi foarte bine după ce l-ai folosit, scrie eva.ro.

Rimelul rezistent la apă

Mascara este nelipsită din ritualul de înfrumusețare al celor mai multe femei. Dar specialiștii avertizează că folosirea cu regularitate a variantei rezistente la apă îți poate pune genele în pericol. Mascara waterproof usucă genele, aderă la nivelul rădăcinilor fiind mult mai dificil de eliminat în timpul demachierii și poate cauza căderea unui număr mai mare de gene. Folosește acest timp de rimel ocazional, atunci când mergi la piscină, la mare sau în timpul unei zile ploioase.

 

 

Lasa un comentariu