More

  Credit fără contract de muncă: este posibil?

  Toată lumea poate avea nevoie de un împrumut la un moment dat în viață. Cu toate acestea, băncile refuză, de obicei, acordarea de credite clienților care nu lucrează în baza unui contract de muncă oficial. În astfel de cazuri, se pot găsi credite de la instituții nebancare fără contract de muncă. Aceste instituții financiare sunt cunoscute pentru că acordă împrumuturi unei game largi de clienți. Cu aceste instituții financiare, totul se face rapid și ușor. Merită să verificați ofertele acestora.

  Ce utilizatori pot beneficia de un împrumut fără contract de muncă?

  Persoanele care lucrează pe contracte civile.

  Mulți utilizatori lucrează în baza unui contract civil din motive personale, cum ar fi un program de lucru flexibil. Astfel de utilizatori pot beneficia de împrumuturi fără contract de muncă de la instituții financiare nebancare. Veniturile obținute din contracte civile sunt considerate dovedibile.

  Persoanele care lucrează în sectorul gri

  Mulți români lucrează în sectorul gri și nu au nicio dovadă de venit. Primirea salariului în plic poate avea unele consecințe negative pentru dumneavoastră. Băncile refuză aproape întotdeauna să acorde împrumuturi unor astfel de utilizatori. Cu toate acestea, unele companii financiare nebancare acordă împrumuturi acestor persoane.

  Alte persoane care obțin venituri.

  Veniturile din chirii și veniturile monoparentale sunt, de asemenea, considerate venituri dovedibile. Dacă aveți acest tip de venit, dar nu lucrați, contactați instituția financiară pentru a vedea dacă sunteți eligibil pentru un împrumut.

  Pensionari.

  Băncile și societățile financiare nebancare oferă împrumuturi pensionarilor. Cu toate acestea, fiecare caz este individual. Sunt luați în considerare factori precum istoricul de credit, vârsta pensionarului, veniturile suplimentare și tipul de pensie.

  Fiecare companie de creditare nebancară are propriile condiții, cerințe și politici de aprobare. Unele dintre aceste companii oferă doar credit pana la salariu, în timp ce altele oferă și împrumuturi rapide în rate. Pe piața românească există, de asemenea, mai multe companii nebancare care oferă împrumuturi pe garanții ipotecare (de obicei, bunuri imobiliare). Sumele împrumuturilor variază, așa că cel mai bine este să verificați dacă societatea pe care o alegeți poate oferi suma de care aveți nevoie.

  Un credit bun este, de asemenea, important.

  În afară de lucrările contractuale și de solvabilitatea generală a clientului, istoricul de credit este foarte important. Dacă efectuați plăți regulate și nu ați întârziat niciodată mai mult de 30 de zile, companiile de credit vor avea încredere în dumneavoastră și vă vor oferi condiții mai favorabile.

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare