Prima pagina Societate

Cristian Ţopescu este între viaţă şi moarte. Cristina Ţopescu: “Mă rog să mai aibă puterea să lupte”

Publicat de Grigore Bogdan
Cristian Ţopescu, fostul mare comentator sportiv, se află internat la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost adus de urgenţă săptămâna trecuta. Fostul comentator sportiv suferă de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. Cristina Ţopescu, fiica sa, a scris un mesaj de susţinere pentru tatăl său, care trece zilele acestea prin clipe foarte grele.

“Tatal meu lupta, este un luptator. Toata viata am auzit de la el, de cate ori aveam vreo desnadejde: viata e o lupta, deci te lupta ! Si acum vreo luna de zile imi spunea el mie: nu te lasa, nu abandona! Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde: ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult !”, şi-a publicat gândurile Cristina Ţopescu.

“Ma rog sa mai aiba puterea sa lupte si va multumesc din suflet celor care sunteti alaturi de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup si suflet pentru tara asta intotdeauna. Atat de mult, incat acum poate si asta il costa. Dar daca ar putea da timpul inapoi, sunt sigura ca ar face la fel, si-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru tara lui, pe care n-a vrut niciodata s-o paraseasca.

Si-a pus tot sufletul in ce-a facut, acum sufletul lui e putin obosit, dar iubirea noastra si poate si a multora dintre voi il vor ajuta sa se ridice din nou. Medicii ii resusciteaza trupul si le sunt recunoscatoare, noi, doar prin ganduri bune, am putea sa-i resuscitam sufletul. Sper inca intr-o minune, dragii mei, inca mai sper !”, a afirmat fiica jurnalistului.

sursa foto: mediafax.ro

Lasa un comentariu