Prima pagina Sport

Cristiano Ronaldo A DETONAT BOMBA. Şi-a anunţat PLECAREA de la Real Madrid

Publicat de Andrei P

Cel mai bun jucător din lume, Cristiano Ronaldo, a câştigat a cincea Ligă a Campionilor din cariere. Ronaldo a oferit declaraţii incendiare după finala câştigată de Real Madrid în faţa celor de la Liverpool, portughezul anunţându-şi plecare de la Madrid.

„Nu era momentul perfect de a spune ceva, acum noi suntem norocoși pentru că trăim un moment extraordinar, unic, de care trebuie să profităm. Am vorbit despre viitor, nu era momentul potrivit , dar am fost sincer. Eu nu vorbesc mult, dar când o fac, o fac. Banii nu reprezintă o problemă pentru mine, am câștigat 5 Ligi ale Campionilor, 5 Baloane de Aur.

Nu pot garanta că voi juca și sezonul viitor la Real Madrid, vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Viața nu înseamnă numai glorie. Voi sta de vorbă și cu Florentino Perez (n.r. – președintele Realului), care este un profesionist desăvârșit. Dar să știți că nu este vorba despre niciun scandal, nu sunt alte probleme”.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

CITEŞTE ŞI:

FANTASTIC. Florentino Perez, MESAJ SUPERB pentru Neşu înaintea finalei Champions League. Shakira şi preşedintele Barcelonei, MESAJE EMOŢIONANTE pentru român

Lasa un comentariu