Prima pagina

Cum își fac reclamă suedezii cu FESUL lui Cioloș. Cât costă acesta

Publicat de Diana F
Dacă turcii erau recunoscuți pentru arta negustoriei, un popor scandinav pare să le ia locul. Este vorba despre Suedia, țară care deja are firme cunoscute la noi în țară. Dacă Ikea este deținut de cel mai bogat om al acelei țări, H&M este prezentă în orice oraș mare, iar Volvo este un brand foarte apreciat în România, acum suedezii au mai găsit o modalitate de a face bani – promovează fesul lui Dacian Cioloș.

Ambasada Suediei la București a postat o fotografie cu fostul prim-ministru al României, Dacian Cioloș, de la protestele de duminică, în care purta un fes produs de o firmă suedeză, care există din 1964, cu cinci ani mai bătrână decât aceasta.

Mesajul postat de Ambasada Suediei la București:

”Impresionat de căciula fostului premier, Dacian Cioloș, pe care ați văzut-o ieri în imaginile TV?
Este o căciulă suedeză făcută de Fjällräven!

Din 1964 Fjällräven produce în Suedia îmbrăcăminte foarte comodă și la modă pentru ieșit afară. În zilele noastre, poți comanda produsele Fjällräven peste tot în lume. Dacă îți place această îmbrăcăminte, poți să accesezi link-ul https://www.fjallraven.com/. Acolo poți vedea mai multe produse ale acestei firme și să descoperi de ce suedezii iubesc acest brand de generații”, au scris suedezii pe facebook.

Și am intrat și noi să găsim căciula lui Dacian Cioloș și să vedem cât costă aceasta. Ea se numește Byron Hat și costă 42,95 de euro. Adică aproximativ 200 de RON. Dar nu este o căciulă de ”fițe”. Este o căciulă dublată din lână 100%, care-ți reglează temperatura corpului și nu simți frigul indiferent dacă mercurul în termometre scade sub valoarea de 0 grade.

Lasa un comentariu