Utile

Cum poți scăpa de cearcăne cu remedii naturale

Publicat de A P
Poți găsi în comerț o mulțime de tratamente împotriva cearcănelor și pungilor de sub ochi. Dar de ce să nu folosești remediile naturale, care sunt eficiente și mult mai ieftine?

Iată ce remedii poți încerca acasă:


Tratamentul cu castraveți

Probabil ai văzut această metodă în filme, în care actrițele își așază felii de castraveți pe ochi. Dar nu este ficțiune, ci o metodă foarte eficientă, datorită proprietăților antiinflamatorii ale castraveților. Taie castraveții în felii de 0.5 cm grosime. Așază apoi câte o felie pe ochi și ține-o până când se încălzește, apoi înlocuiește cu o nouă felie. Ar trebui să faci asta timp de 20 de minute, iar rezultatele vor fi vizibile, scrie eva.ro.

Tratamentul cu lapte de capră

Pune laptele de capră la frigider. După ce s-a răcit bine, înmoaie două dischete demachiante în lapte și aplică-le pe ochi. Lasă-le să acționeze timp de 15 minute, apoi spală-te pe față cu apă rece. Este un tratament foarte eficient și cât se poate de simplu.

Tratamentul cu cartofi

Acest tratament este foarte eficient datorită conținutului de amidon din cartofi, care are rolul de a decolora pielea. De asemenea, cartoful conține multă apă și este eficient pentru hidratarea pielii și tratarea inflamației care provoacă cearcăne și pungi sub ochi. Taie cartofii în felii de 1,5 cm grosime, pe care să le pui apoi la frigider timp de zece minute.
Așază feliile pe ochi și lasă-le să acționeze timp de 15 minute.

Lasa un comentariu