Prima pagina Sport

FOTO Cum s-a distrat Simona Halep la ziua unui membru din staff-ul său

Publicat de Diana F
Simona Halep a profitat din plin de perioada de pauză de după participarea la turneul de la Stuttgart. Liderul mondial s-a distrat pe cinste la aniversarea unuia dintre membrii echipei sale, Cosmin Hodor, scrie digisport.ro.

Românca a postat şi pe Instagram o poză de la petrecerea lui Hodor, care face parte din decembrie 2017 din staff-ul Simonei Halep, în calitate de manager de comunicare şi proiecte speciale. Party-ul a fost tematic. Anii ’70 a fost tema, iar Simona Halep a fost inspirată de fostul lider ATP, Bjorn Borg. Simona a apărut şi în poză cu o bentiţă asemănătoare celei purtate de fostul mare tenisman suedez. Şi Irina Begu a participat la petrecere.

Hodor este fostul director al turneului ATP de la Bucureşti, mutat la Budapesta începând de anul trecut din cauza stării precare a Arenelor BNR, care fac imposibilă desfăşurarea partidelor pe Terenul Central.

Eliminată în sferturile de finală săptămâna trecută, la Stuttgart, Simona Halep va participa în perioada următoare la turneul de la Madrid, de categorie Premier Mandatory. Competiţia va fi în direct la Digi Sport începând de sâmbătă, 5 mai.

 

Lasa un comentariu