Utile

Cum să faci curat fără să folosești produsele chimice

Publicat de A P
Ca să eviți eventualele probleme cauzate de produsele chimice și să nu dai banii degeaba, folosește aceste soluții geniale ca să faci curățenie generală.

Trucuri utile pentru curățenia din bucătărie

Ca să cureți tocătorul folosește sarea kosher sau o sare grunjoasă și o jumătate de lămâie cu care să freci sarea. Acest truc te va ajuta să cureți tocătorul și să scapi de mirosurile neplăcute care se impregnează adesea în el. După ce ai lăsat sarea și lămâia să acționeze puțin se spală cu multă apă și se usucă bine.

Ca să cureți vasele din sticlă care au depuneri de grăsime, folosește o bucată de folie de aluminiu strânsă ca să formeze o bilă cu care vei freca murdăria. Pune detergent lichid și puțină apă caldă și curăță cu ajutorul bilei din folie de aluminiu.

Trucuri utile pentru curățenia din baie

Ca să cureți robinetele de depuneri și chiuveta poți să folosești o jumătate de lămâie și bicarbonat de sodiu. În plus, vei obține și un miros proaspăt

Ca să cureți faianța din baie folosește o soluție din oțet și apă în cantități egale. Un mop curat te va ajuta să ajungi până sus în cazul în care ai pereții din faianță, scrie eva.ro.

Trucuri utile ca să cureți hainele

Ca să îndepărtezi rapid o pată de grăsime care a ajuns pe bluza ta în timpul ce găteai, folosește o bucată de cretă care va absorbi bine, după care se va spăla în mod normal la mașina de spălat.

Ca să cureți adidașii albi din piele poți să folosești pastă de dinți și o periuță de dinți mai veche.

Lasa un comentariu