Societate Vocea Bucurestiului

Cum se va circula cu metrou în perioada minivacanţei

Publicat de Eugenia Popescu
Metrorex anunţă că în perioada minivacanţei de Ziua Naţională, 30 noiembrie – 3 decembrie 2017, va introduce trenuri suplimentare pentru bucureștenii care vor să meargă la ceremoniile organizate de Ziua Naţională.

„Trenurile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar şi să meargă să admire decoraţiunile care înfrumuseţează capitala în această perioadă, Metrorex va introduce trenuri suplimentare. Astfel, în funcţie de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica”, a anunţat Metrorex printr-un comunicat de presă.

„Ziua Romaniei este un prilej pentru promovarea valorilor romanesti. Cu aceasta ocazie, personalul Metrorex indeamna calatorii sa pretuiasca marcile romanesti si sa poarte cu mandrie portul traditional romanesc.”, se mai arată în comunicatul Metrorex.

Lasa un comentariu