Justitie Prima pagina

Cumpănașu a depus mai multe plângeri penale la Parchetul General. „Dincă avea acest cerc de oameni influenți, de care se simțea protejat”

Publicat de Grigore Bogdan
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat ca a depus astăzi mai multe plângeri la Parchetul General. Potrivit informatiilor pe care le-a primit acesta, pe surse, Gheorghe Dincă ar fi protejat de un cerc de prieteni din lumea politica si lumea justitiei.

„Am depus informații pe care deja le-am transmis procurorilor de când s-au întâmplat aceste evenimente. Le-am transmis pe Whatsapp, cred că anchetatorii ar trebui să se mai adapteze la aceste mijloace.

Pentru că din ceea ce știu aceste informații nu au fost verificate, nu am decât să mă conformez la epoca de piatră din MAI. Eu nu reclam, ci solicit audierea martorilor care mi-au transmis informația și verificare a anturajului lui Dincă în raport cu cei 4, cu care se cunoaște de peste 20 de ani. Dincă s-a simțit în siguranță în toți acești ani pentru că avea acest cerc de oameni influenți, de care se simțea protejat.

Dincă se lăuda mereu cu relațiile lui”, a declarat Cumpănașu.

Lasa un comentariu