Externe Prima pagina

Dacian Cioloş despre liderii coaliţiei pe tema mutării ambasadei României din Israel: “Duc ţara într-o fundătură în politica externă”

Publicat de Grigore Bogdan
Dacian Cioloş a comentat pe pagina sa de facebook despre mutarea Ambasadei României din Israel. Fostul premier crede că liderii coaliţiei de guvernare sunt caracterizaţi de un “entuziasm aproape sinucigaş”, al căror demers duce ţara într-o “fundătură în politica externă”, informează Agerpres.

“Din păcate, nu mai sunt deloc surprins de capacitatea de manipulare şi deturnare a agendei publice de către liderii coaliţiei de guvernare. Ce mă sperie totuşi este entuziasmul aproape sinucigaş cu care, într-o căutare disperată de imagine şi profit personal, aceştia duc ţara într-o fundătură în politica externă. Disputa pro-americani şi pro-europeni în ceea ce priveşte mutarea Ambasadei din Israel se dovedeşte şi ea a fi una falsă. O demonstrează atât declaraţiile reprezentanţilor Serviciului European de Acţiune Externă al UE, cât şi cele recente ale reprezentanţilor Departamentului de Stat de la Washington”, a scris marţi Cioloş pe Facebook.

sursa foto: aktual24.ro

Lasa un comentariu