Politică Prima pagina

Dăncilă anunţă sancţiuni dure pentru criminali, violatori şi pedofili: OUG pentru introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă

Publicat de Grigore Bogdan
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, pe fondul evenimentelor petrecute la Caracal, ca isi doreste sanctiuni drastice pentru criminali si ca va da OUG pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viaţă.

„Am spus că vreau sancţiuni drastice pentru criminali, violatori şi pedofili. Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte. Am zero toleranţă pentru lipsa de umanitate şi lipsa de respect faţă de cetăţean. Am zero toleranţă pentru greşeli, de la atitudini lipsite de responsabilitate şi profesionalim, la erori de procedură şi nerespectarea legii”, a spus prim-ministrul Viorica Dăncilă.

„În calitate de prim-ministru, voi da OUG necesare şi voi trimite adresele către preşedinţii celor două camere ale Parlamentului pentru convocarea în sesiune extraordinară. Aceste modificări legislative trebuie dezbătute şi implementate imediat”, a declarat premierul.

Lasa un comentariu