Politică Prima pagina

Dăncilă, atac pe două fronturi – Orban și Iohannis luați în vizor: „Premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Președintele țării este cel care a adus dezbinarea între români”

Publicat de Grigore Bogdan
Presedintele PSD, Viorica Dancila, a analizat noile miscari politice, pe fondul formarii Guvernului Orban, si subliniaza caracterul dual al liderului PNL, pe care-l ironizeaza. Dancila nu l-a uitat nici pe Iohannis, despre care spune ca n-a creat decat dezbinare in Romania.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate”, a spus Viorica Dăncilă.

„Președintele țării este cel care a adus dezbinarea între români și a făcut acest lucru pentru că nu iubește românii. I-ați văzut între oameni, ați văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leșinat și nici măcar nu s-a uitat. (…) Este un președinte care ne-a privit cu aroganță, un președinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuția țării”, a mai declarat Viroca Dăncilă la întâlnirea cu simpatizanții din Moldova.

Lasa un comentariu