Politică Prima pagina

Dăncilă, atacuri în rafală la adresa lui Iohannis: „Dânsul este un președinte repetent și cred că românii pe data de 10 și 24 nu îl vor trece clasa”

Publicat de Grigore Bogdan
Premierul Viorica Dancila, invitata in cadrul unei emisiuni tv, l-a analizat pe presedintele in functie, Iohannis, despre care a spus ca „făcut aici în România a făcut o divizare a societății și s-a comportat anticonstituțional și duce această rușine a comportamentului său la Bruxelles”.

„Președintele României trebuie să își reprezinte țara, nu anumite persoane. Președintele României trebuie să acționeze în beneficiul țării, nu pentru a impune membri de partid în anumite funcții la nivel European.

Eu cred că președintele merge din greșeală în greșeală și toate acestea ne costă pe noi. Dacă îmi dați un singur exemplu de stat membru în care președintele să acționeze în acest mod…atâta lipsă de responsabilitate și asemenea atitudine din partea președintelui României este de neacceptat.

Președintele României prin ceea ce a făcut aici în România a făcut o divizare a societății și s-a comportat anticonstituțional și duce această rușine a comportamentului său la Bruxelles.

Eu cred că dânsul este un președinte repetent și cred că românii pe data de 10 și 24 nu îl vor trece clasa”, a spus Viorica Dăncilă, duminică seară, la Antena 3.

Lasa un comentariu