Politică Prima pagina

Dăncilă dă asigurări românilor din țară și din Diaspora: „Suntem preocupați să răspundem așteptărilor…astfel încât cetățenii din țară și din afară să-și poată exercita dreptul la vot în condiții cât mai bune”

Publicat de Grigore Bogdan
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astazi, în cadrul unei ședințe de Guvern că PSD-ul își continuă programul de guvernare și cel de investiții, dar și măsurile de creștere a veniturilor populației așa cum ne-am angajat. De asemenea, a dat asigurari ca se lucreaza la un pachet de masuri, astfel incat, pe viitor, cetățenii din țară și din afara să-și poată exercită dreptul la vot în condiții cât mai bune.

„Suntem preocupați să răspundem așteptărilor cetățenilor și mesajelor transmise de societate. Imediat după alegerile europarlamentare, am cerut Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Afacerilor Externe să analize organizarea și desfășurarea votului și care sunt soluțiile pentru a asigura dreptul de vot al cetățenilor. Avem în lucru într-un stadiu avansat un pachet de măsuri pentru îmbunătățirea procesului electoral astfel încât cetățenii din țară și din afara să-și poată exercită dreptul la vot în condiții cât mai bune”, a declarat premierul.

„Ne-am bucura dacă din partea președintelui României și a partidelor de Opoziție, am avea un proiect concret pe care să și-l asume și care să rezolve problemele din Diaspora”, a adăugat prim-ministrul.

Lasa un comentariu