Politică Prima pagina

Dăncilă, despre Iohannis pe tema ministerelor Dezvoltării şi Transporturilor: „Domnul preşedinte a promis că în următoarele zile va da un răspuns”

Publicat de Grigore Bogdan
Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis un răspuns cu privire la numirile de la Transporturi şi Dezvoltare, iar acesta i-a promis că va da un răspuns în zilele următoare.

„Sunt aproape 70 de zile de când ministerele Dezvoltării şi Transporturilor îşi desfăşoară activitatea fără miniştri titulari. Vom aborda şi acest subiect (n.r.: la Bruxelles) deoarece pe agenda europeană sunt proiecte care trebuie gestionate de aceste ministere. Îmi este greu să explic de ce preia un dosar un ministru şi a=apoi e preluat de alt ministru. Cred că un ministru titlular trebuia să facă aceste lucruri”, a declarat premierul, la România TV.

Viorica Dăncilă spune că l-a sunat pe şeful statului cu o zi înainte de deplasarea de la Bruxelles, unde are întâlniri cu oficialii europeni.

„Am sunat ieri la preşedintele Iohannis, l-am rugat să dea un răspuns pentru portofolii pentru că vin la Bruxelles şi e neplăcut să spun că această criză continuă. Domnul preşedinte a promis că în următoarele zile va da un răspuns. Nu mi-a spus ce răspuns, doar că va da un răspuns”, a mai precizat Dăncilă.

Lasa un comentariu