Politică Prima pagina

Dăncilă explică de ce PSD nu s-a prezentat la votul de învestitură a noului guvern: „Mă aştept ca aceiaşi şapte bărbaţi să îşi asume responsabilitatea de a crea majoritatea pentru trecerea noului guvern”

Publicat de Grigore Bogdan
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat ca PSD a decis sa nu se prezinte în Parlament la votul de învestitură a noului guvern.

„Aşteptăm partidele care au votat demiterea guvernului să vină şi să îşi asume responsabilitatea guvernării. Să vină cu programul, cu viziunea şi cu bugetul. Orice întârziere şi orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxaţi la vot, împreună cu preşedintele în funcţie, acest părinte spiritual al guvernului fără miniştri şi fără program.

În calitate de preşedinte al PSD şi în urma discuţiilor purtate cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de învestitură a noului guvern. Cum şapte bărbaţi, incluzând şi preşedintele României – de fapt preşedintele de facto al PNL -, au făcut efortul de a dărâma acest guvern, mă aştept ca aceiaşi şapte bărbaţi să îşi asume responsabilitatea de a crea majoritatea pentru trecerea noului guvern”, a afirmat ea, la sediul central al PSD.

Lasa un comentariu